önskelista

1. Åka och fixa naglarna
Vet ett par brudar som fixar supersnygga naglar och dit vill jag!!
Deras salong ligger i Hallsberg och jag har bara hört bra saker om tjejerna.
Dom driver även en blogg (jsbk.blogg.se), där dom skriver om sin vardag & lite allt möjligt.
Tex om jobbet, vad de gjort i helgen och bilder på naglar de gjort under veckorna.
Jag följer även bloggen på bloglovin. Gör det du också!!!


detta är bara nåååååågra utav flera olika designer och manikyrer som tjejerna gör.
bilderna är förstås tagna från deras blogg.

2. Pengar
Alltså, pengar är alltid behövligt. Och eftersom att jag snart blir 18, det är snart studenten och kryssning...jaaa pengar kommer allt gå åt ÅR 2012!



3. Nya hörlurar
Min mobil (samsung galaxy S) har krånglat hit och dit sen förra julen, så har inte kunnat använda mina WESC-hörlurar som jag fick då. Därför har jag lånat ut dom till min bror och han har alltså haft dom i snart 1 år. så DÄRFÖR önskar jag mig ett par nya! Så kan min bror få dom andra....som han redan har...hehe



4. Kläder
Känns som att jag aldrig har råd, tid eller ork till att handla kläder. Ellerjo, asså ork har jag alltid. men har inte ork att sitta på ett tåg eller en buss fram& tillbaka till stan för att handla lite kläder. ICKE! därför är det så bra att mamma finns. hon har likadan smak som mig (oftast) så det går att lita på henne när det gäller shopping. ;)

5. Mera löshår
Har löshår nu (isytt) och är jättenöjd. MEN vill ha det super mega tjockt och liiiiite liiite längre. Så jag önskar mig alltså lite mera hår, hehe. skulle vara perfekt med håååår!



6. Gymkort
Ja...varför önskar jag mig gymkort? allltså...jag spelade fotboll i flera år men slutade för ttyp 2 år sen. saknar fotbollen aaaaas mycket, finner inga ord. helt seriöst! men iallafall, efter att jag slutade så har jag gått upp lite i vikt. eller så är det bara så enkelt att mina muskler är typ..borta!? jag är absolut inte tjock eller någonting sånt, och absolut inte supersmal. är egentligen helt lagom! men jag vill bli mer fit. slank och tränad liksom..som förut! och det ska ju inte vara så himla svårt och få tillbaka det. jag menar, jag gillar ju egentligen att idrotta och träna över huvud taget. men det är bara jag som vägrar komma på det i min trånga skalle. haha!



Ja..det var ju typ det som jag önskar mig och som jag BEHÖVER och inte bara VILL HA.
Vad önskar ni er i julklapp?







Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se